Please visit

Please visit
Timeout Café And Ministry Ass, Inc.

Sunday, May 31, 2015

Vil du ha Jesus og dine søsken eller vil du ha djevelen og hans lakeier?I en videouttalelse offentliggjort nylig sier paven at evangeliske kristne og katolikker er ett og at det er djevelen som forårsaker splittelsen mellom evangeliske kristne og katolikkene.


Så her er altså saken; Dere 3HØF og dere som sitter på gjerdet må nå bestemme dere. Holder dere med djevelen eller holder dere med Jesus. RKI forkynner et annet evangelium og en annen Jesus. De har nå atter en gang bevist hvor de står. De skal ha alle tilbake til Roma.

Det paven sier her er at reformasjonen var fra djevelen. At alle martyrer døde for djevelen. At alt RKI har gjort opp igjennom alle år er fra Gud og de som protesterer er fra djevelen. Han sier som før gjennom avdøde Tony Palmer; ”Luthers protest er død, den protestantiske kirke er død”. Og de spør; ”hvorfor protestere du enda”. Vel denne Tony Palmer har ingen tjeneste lenger. Han sa han kom i Elias sin Ånd for å føre alle tilbake til Roma ...

Nå er det på tide å bestemme seg. Jesus kommer snart og dette som vi ser her er forutsagt av Jesus. Det er slik at de som ikke er imot djevelen er for ham og vil bli straffet med ham og denne Hora fra Roma. Så hva skal denne komiteen si i sin velkomsttale til denne pave huspresten når han kommer til Hedmarks Bunnen. ”Ja vi er enige. Alle pinsevenner som ikke vil ha paven som ledere er fra djevelen og vi ønsker deg og dette budskapet velkommen”

Oppslaget i KS blir vel: ”Scoopet var en suksess. Endelig kan alle se til Roma og våre nye leder. Jesus brud er endelig blitt hel og attraktiv igjen”. Svartdahl vil forfekte at han hadde rett og Hegertun vil si ”Hva sa jeg”. Ulf Ekman vil triumfere og djevelen vil feire noe han tror er en seier. Jeg taler i vanvidd, ja fordi det er det dette er!

Som vi har sagt tidligere. De som sitter på gjerdet må ned. Gjerdet tilhører djevelen og hans feige tilhengere i Roma. Dette blir en av de siste advarsler fra Jesus: ”Kom dere ned på riktig side før det er for sent. Jeg elsker dere. Kom til Meg. Ikke til Hora”.

Ja det vil bli en splittelse og den skal vi ønske velkommen. Det er de som ikke vil holde fast på læren fra reformasjonen som forårsaker denne splittelsen så la ingen beskylde deg for å være årsaken til den. Det er disse 3HØF venner som har planlagt dette lenge for de vet at ikke alle vil være enig. Se blogg om bønnelister for å få greie på hvem du må ta avstand fra.
Dette er bare noen av lederne som er nevnt der, men de er mange, mange flere.


Så hva blir det til med deg? Vil du ha Jesus og dine søsken eller vil du ha djevelen og hans lakeier?No comments: