Thursday, May 07, 2015

DET STORE FRAFALLET – DEL 4

apostacy

Ledelsen i Filadelfia Oslo vet ikke hvem hora i Åpenbaring 17 er!

Det har nå over en god stund blitt lagt ett press på ledelsen i Filadelfia Oslo (og andre menigheter og ledere) for å få de til å ta et standpunkt i et særdeles viktig spørsmål: ”Hvem er Hora i Åpenbaringen 17?”

En av de sju englene med de sju skålene kom og talte med meg og sa: Kom, jeg skal vise deg dommen over den store horen, hun som sitter over de mange vann. Åp 17:1

Så langt har de ikke vært villige til å svare. Det vil si vi fikk et svar da Håkon Jahr (eldste og 1/3 forstander) samt Stein (eldste) og Anne Strandskogen (administrasjonen) ble konfrontert etter et menighetsmøte for litt over et år siden. Jeg forfektet da at paveveldet var antikristlig og fikk høre av Stein Standskogen at det var noe sludder som var avleggs å tro og hvis jeg forfektet dette nå i dag så kunne jeg ikke lenger stå for min bekjennelse.

Hva han mente med det er ikke sikkert, men på meg som virket det som jeg ikke lenger viste hva jeg trodde på slik at min frelse derfor var i faresonen. Vidar Hebæk var til stede så her er vi mange nok vitner til å stå ved dette dersom noen skulle komme ut med at dette er beskyldninger mot eldste og ikke mot meg.

Så da det også har vært flere bevis for hva ledelsen står for gjennom Andreas Hegertun (1/3 forstander) og spesielt gjennom tidligere forstander Egil Svartdahl så må vi ta høyde for at vi er i en krise i forståelsen av Skriften. Likedes har det vært umulig etter et stort press å få verken Daniel Egeli (1/3 forstander) eller Karl Inge Tangen (eldste) til å komme med noe som helst. De håper å kunne tie det i hjel. En kjent taktikk innen pinsebevegelsen og andre steder. Helt i uttakt med Skriften. Dessuten er det å utøve kontroll. Dette gjør de til en sekterisk bevegelse. Noe som er en av grunnene til at de ikke vil komme i konflikt med NKR fordi det var den egentlig grunnen til at de gikk inn; DE MÅ PÅ DØD OG LIV IKKE BLI KALT SEKT. Vel de har bitt seg selv i halen.

La oss minne alle om dette:

En oppfølger til tidligere åpent brev til Pinse (utdrag – se egen post):

I dag med den Økumene bevegelse og den plass den har fått i enhver kirke og bedehus og blant den enkelte troende og blant de søkende, må vi stille oss dette spørsmålet; ”Hadde alle de tidligere Guds menn totalt feil når de med overbevisning og uten å tvile lærte at den Romersk Katolske Kirke (Institusjon) (RKI) er Skjøgen nevnt i Åpenbaringen?”

La os ta dette i betraktning: Var menn som John Wycliffe, William Tyndale, Martin Luther, John Calvin, Thomas Cranmer, John Bunyan, oversetterne av King James Bible og de menn som publiserte ”Westminster and Baptist confessions of Faith”; Sir Isaac Newton, John Wesley, Whitfield, Jonathan Edwards; og senere Charles Spurgeon, Bishop J.C. Ryle and Dr. Martin Lloyd-Jones: var alle disse men, blant endeløse andre, helt ute av enhver fornuftig tanke da de så Vatikanet (Roma) og Pavens virke som antikristlig? – Fritt oversatt etter: Michael De Semlyen (Author of the book All Roads Lead to Rome?: The Ecumenical Movement)

Som alle skjønner så er ikke jeg den eneste som gjør krav på denne forståelsen av Åpenbaringsboken. Dette ble også lært av menn som f. eks. Ulf ”Apostacy” Ekman og var også læren til Pinsebevegelsen inntil noen få tiår siden.

La oss stille spørsmålet igjen: Hadde alle disse men feil? Røykte de fleste av dem marihuana? Hadde alle disse en overeksponert fantasi? Var alle svært dårlige analytikere? Var de ikke særlig belest? Hadde alle menn som President John Adams, President Lincoln, Dostoyevsky, LaFayette, Gladstone, Morse, Napoleon, osv. feil når de påstod og påpekte sannheten om Vatikanet/Jesuitt/Roma/Paven? Hva tror du? Det er på tide å stille seg spørsmålet; hadde de rett, og da i så fall, blir altså mye av dagens undervisning mange steder feil. Jeg påstår; ja, dagens undervisning mange steder er ikke i tråd med Guds Ord på dette punkt.

Alle disse menn hadde helt rett som noen andre som underviser om det samme i dag. Vi trenger ikke nevne navn lenger, men la oss ta for oss en av støttene som døde for ikke lenge siden: Leonard Ravenhill har i sin bok; ” Why Revival Tarries” beskrevet det krystallklart og vi vil sitere for korthets skyld: ”RKI er det største falskneriet som djevelen har gjort!”

Videre har vi hundrevis av bøker inklusive Dave Hunt og hans videoer på YouTube som vil kunne overbevise selv de mest forvirrede, samt Norsk Studiebibel hvor Thoralf Gilbrant slår det klinkende fast.

Vi har altså følgende konklusjon angående de som står for hardkjøret i menighetene angående dette:

1. Det vet det, men vil og kan ikke innrømme det på grunn av konsekvensene det vil få for samarbeidet i NKR (Norges Kristen Råd) og med det økumeniske generelt.

2. De er totalt forført og fraveket sin gamle lære som Ulf "Apostacy" Ekman. Detter kommer av hovmod fordi hovmod kommer før ett fall.

3. De har blitt usikre, men vil ikke innrømme det og lener seg derfor til hva som de syntes er best. De går altså i kjød og ikke i Ånd.

Uansett så lyver de hvis de da ikke kan si med et rent hjerte at de ikke vet. I alle disse tilfeller er de ikke skikket til den stilling de har. Derfor er konklusjonen deres at; enten må de stå frem og lyve eller så må de holde kjeft å håpe på det beste. De har valgt det siste. Hyklere. Ikke bedre enn løgnere.

Dette begynn nå å dra seg til en løsning da det er over 1000 besøkende som leser dette i mnd. Snart vil vi bevege oss mot 300 i uka. Det betyr igjen at en slik utvikling her på FB vil resultere i, som vanlig, at en større kristen avis endelig blir nødt til å ta tak i det. Spesielt med henblikk på bråket og skriverier rundt presten på toppen (les: bunnen) og at datoen for festival nærmer seg. Mye av dette er selvfølgelig sent ut til en rekke aviser allerede og spesielt KS. Men de kan ikke trykke dette selv om de har lovet det. Hvorfor? Fordi det er sterke krefter i eierskapet og de vil ikke ha dette. Dette gjør KS til løftebrytere og det må de omvende seg fra.

Vi håper mange mennesker vil få opp øyene og blitt satt fri fra å gå med i samarbeidet med RKI. Dette vil også komme RKI for øret og mange der vil også gå ut av Hora som så mange andre vil gå ut av døtrene til Hora altså de som samarbeider med henne. Dette kan lede til splittelse i menigheter da startet av de som ikke vil kalle en spade for en spade, men har en agenda om egen vinning. En slik splittelse er av det gode hvis man da ikke kan bli enige og få den enheten som Jesus vil ha. Ikke den enhet som satan vil ha, nemlig dagens økumeniske bevegelse satt i scene av Jesuitter i RKI.

4 Og jeg hørte en annen røst fra himmelen si: Kom ut fra henne, mitt folk, for at dere ikke skal ha del i hennes synder, og for at dere ikke skal få del i hennes plager!
5 For hennes synder når like til himmelen, og Gud har kommet i hu hennes urettferdige gjerninger.
6 Gi henne igjen som hun har gitt! Gjengjeld henne dobbelt etter hennes gjerninger! Skjenk henne dobbelt i det begeret hun selv har fylt!
7 Så mye som hun har opphøyet seg selv og levd i overflod, så mye skal dere gi henne av pine og sorg. Fordi hun sier i sitt hjerte: Jeg sitter som dronning og er ikke enke, sorg skal jeg aldri se! –
8 derfor skal hennes plager komme på én dag: død og sorg og hungersnød. Hun skal bli oppbrent med ild. For sterk er Gud Herren, som dømte henne. Åp 18:4-8

Hele menighetens fremtid i dag står og faller på forståelsen av dette. Fordi det er RKI som er drivkraften bak verdenskirken som til sist vil gjøre det mulig for antikrist å sette seg som gud i templet. De som ikke er villige til å gå ut av henne vil bli straffet med henne og de som er villige til å gå ut av henne vil oppleve forfølgelse. På dette vil menigheten fra nå av kjennes i langt større grad enn før. Dette er forusagt av Jesus og profetert av profetene. Sist for ikke lenge siden av David Wilkerson og Stanley Frodsham.

Derfor er det vår plikt som etterfølgere av Jesus å gjøre absolutt det vi kan for å advare om dette. Da vil vi oppleve forfølgelsen allerede. Skjellsordene vil hagle og vi ikke lenger ha så mange venner. Men de som står sammen vil stå støtt. La oss gjøre vår utvelgelse fast da de som ikke er av den vil bli forført. Kan vi ikke ta dette nå vil vi ikke kunne ta dette når antikrist begynner å herje med sitt:

Matt 24:24: For falske messiaser og falske profeter skal stå fram og gjøre store tegn og under, for å føre også de utvalgte vill, om det var mulig.

Jeg spurte Jesus her om dagen; ”Kan jeg slutte med disse advarslene nå?” Den Hellige Ånd minnet meg på at Moses advarte Farao inntil han lot folket gå. Derfor er det min sterke overbevisning at vi skal advare og advare og advare helt til Jesus kommer igjen mot denne forførelsen som er i dag. Og vi skal ta i bruk Shofar av største og kraftigste sort. Vi vil bli kalt alt mulig i denne prosessen fordi vi vil bli beskyldt for å gå i kjød.

La oss nå ta den sjekken som er nødvendig for å slå fast om hva som er best selv om vi skulle gå i kjød:

La oss si at Hora IKKE er RKI og at alle katolikker er frelst, at da PAVEN er kirkens overhode og at disse ting overhode ikke har noe med hva som er nevnt i Skriften. Vi har altså advart i kjød. MEN HVIS DET SKULLE VISE SEG AT SKRIFTEN SIER AT RKI ER HORA OG VI IKKE ADVARER VIL DET VÆRE KATASTROFE.

Så hva er best; å advare én gang for lite eller én gang for mye. Å bare hviske en liten advarsel eller å brøle det ut. Å kalle en spade for en spade eller kompromisse og si: ”det går nok bra skal du se”? Kom igjen; gi meg et svar dere 3HØF; hovmodige, hyklerske, halvgale, økumene freak.

Jesus rike velsignelse. La oss fortette og be for menighetene og lederne.

2 comments:

Anonymous said...

Det er nok mye større enn dette. Pavedømmet er bare en liten brikke. Man må ha blikket festet på Jesus i denne tid. Ikke noe annet, for vi glemmer så lett og så blir vi dermed så lette og forføre. Som en sa det så bra. Jeg vil ikke vite av noe annet enn kristus korsfestet :-)

Kjell Sørsdal said...

Hei Anonym
Vel Jesus bruker over 2 kapitler på dette i Åpenbaringen. Svært lite om noe av det som hører under falsk lære og falske lærere har fått like stor plass i Skriften hvis vi tenker NT. det må i så fall være Hans omtale ev hyklere i Matt 23. Ja vi skal konsentrere oss om Ordet om korset. Samt resten av Evangeliet. Men at Emerging church og NAR samt Kundalini ånden har fått stort innpass i menigheten i dag er krystall klart for alle som gidder å sette seg inn i saken. Dette sammen med at man godkjenner paven (det antikristelige) som en kristen leder gjør frafallet komplett. Dette må vi advare mot da mange er ført vill av disse ulver i fåreklær. Hvis vi ikke vil ha blod på hendene da ....