Sunday, April 26, 2015

Hva er grunnen til menighetenes tilstand i dag?

titanicblue 

Ledelsen forsikret til det siste; Titanic kunne ikke synke …

De vil heller ha en kortvarig nytelse av synden enn evig liv med Jesus. Noen tror selvfølgelig at de kan få begge deler. De må tro om igjen. Dette kommer av falsk forkynnelse. Ikke bare falsk forkynnelse, men på toppen av det unnfallenhet. Denne kombinasjonen er ytterste hovmod.

Dagens pastorer og eldste er livredde for å miste medlemmer. De har ”tap av ansikt” syndromet mer enn en asiat. De tar det som et personlig nederlag hvis noen skulle forlate menigheten. De er enten super hyklerske eller total uvitende i det de ikke begriper at medlemsutskiftning blir et resultat av sunn og sann forkynnelse. Da vil den Hellige Ånd konfrontere om synd og nøde til omvendelse. Noen ønsker ikke å omvende seg og vil dermed forlate en menighet som ikke har en forkynnelse de kan svelge.

Konklusjonen i dette er at hvis man ikke har et konstant tilsig og frafall av medlemmer så er det noe galt med forkynnelsen. Når det er sagt så er selvfølgelig hele medlemsstrukturen i dag ikke etter Skriften. Det er kun kjærlighet til penger som gjør at vi beholder dagens medlemsstruktur. Det kan summeres opp med NOK 800 judas kroner fra staten.

Dette vil det snart bli en slutt på da man ikke vil få utbetalt denne støtten hvis man ikke gjør som mora si sier. Det vil si at snart vil mora si at de må inkludere homofile som medlemmer. Det vil de da gjøre og vi vil få beviset på hva som teller mest. Gud eller mammon. I dag vil man først åpne opp for såkalte barnedøpte og etter en stund når trusler fra homo lobbyen blir for mye, sammen med skriverier og press om å miste støtten, vil resten av frafallet bli et faktum. Dette er allerede bevist i dag fordi man ikke lenger konfronterer medlemmer som er samboende.

Derfor bør de som i dag ikke ønsker å gå i den fella snarest gjøre slutt på dette medlemstullet og følge Skriftens opplegg. Men de kan de ikke. Fordi de har bunnet seg opp i såkalt tiende og støtte fra staten. Får de ikke inn dette, og vil ikke da de rike onkler lenger betale hele gilde for å ha sin hobby, så blir det konkurs. DETTE ER MAN LIVENDE REDD FOR.

Derfor går man heller på kompromiss med Guds Ord enn å stole på at det Herren har begynt det vil han fullføre. De har gravd sin egen grav og vil falle i den på den ene eller andre måten. I tillegg til dette vil pastorer tviholde på sine jobber fordi de også har vantro i det at de ikke stoler på Herren. De har mer menneskefrykt en Guds Frykt og har alt nå et bein i hver båt. Derfor er dagens menighet en kopi av verden. Verden vil derimot ikke ha en dårlig kopi av det de allerede har så pastoren ender opp med en haug med lunkne hyklere. De har blitt klovner som underholder geiter. De vil heller ha noe Herren ikke vil ha enn å si stopp, vi må forandre på opplegget.

Dette er endetidsmenigheten. Kom deg ut.

No comments: