Tuesday, April 14, 2015

Holder eldste og pastor noe skult for deg?

dop_web

Det er nå ca halvannet år siden de fleste av disse artikler på nedenunder linker er skrivet. Så man kan trykt si det er stille før stormen. Snart vil Filadelfia Oslo komme ut offentlig med sin avgjørelse som blir å godta dåp av småbarn. Altså å godta de som er døpt i Den Norske Kirke som medlemmer.

De er antagelig nå nesten ferdig med en utredning som vi gi oss en tåkete utforming av en avgjørelse som trolig ikke vil forandre synet på dåp, (se hefte for nedlasting av T B Barratt)  men som vil godta disse ”barne-døpte” som medlemmer. Antagelig noe som er allerede utredet av Terje Hegertun og flere av støttene ved Høyskolen.

Altså et kompromiss!

Dette putter de mer og mer i båsen med falskheten og underslag av sannheten. Jeg mener at dette kommer i samme kategori som å samarbeide med RKI og gjør da Filadelfia Oslo, og alle som vil være med på dette, da selvfølgelig Pinsebevegelsen generelt, til prostituerte under Horemamma Roma.

Gjør din utvelgelse fast og allerede nå spør din pastor og eldste hva de står for og står de for dette har du egentlig ikke noe annet valg enn å gå ute henne eller å bli dømt med henne.

15 De har forlatt den rette vei, og er faret vill. De har fulgt Bileams, Beors sønns vei, han som elsket urettferdighets lønn, 16 og ble irettesatt for sin overtredelse: Et umælende trelldyr talte med et menneskes røst og hindret profetens dårskap. 17 De er vannløse brønner, skyer som drives av sted av stormvind. Mørkets natt er rede for dem. 18 For ved å tale skrytende, tomme ord, lokker de ved skamløshet i kjødets lyster dem som nettopp har flyktet bort fra dem som ferdes i forvillelsen, 19 og de lover dem frihet, de som selv er forfallets treller. For det som en ligger under for, det er han og blitt trell av. 20 For dersom noen ved kunnskap om vår Herre og frelser Jesus Kristus har unnflydd verdens urenhet, og så igjen blir innfanget av den og ligger under for den, da er det siste blitt verre for dem enn det første. 21 Det hadde vært bedre for dem om de ikke hadde kjent rettferdighetens vei, enn at de kjente den og så igjen vendte seg bort fra det hellige bud som var overgitt til dem. 22 Det er gått med dem som det sanne ordspråk sier: Hunden vender tilbake til sitt eget spy, og et nyvasket svin velter seg i sølen. 2Pet 2:15-22

Det er kun én dåp i vann i den nye pakt og det er en befaling av Jesus på tro og bekjennelse i Faderen, Sønnen og den Hellige Ånds navn. Og det vet Pinsebevegelsen meget godt. Det er kun grådighet som har brakt dem dit de er i dag. Ja fordi disse som går på deres møter og har sitt ”åndelige hjem” der trenger jo ikke være medlem for å gjøre det. Ikke for noe annet heller. Hele medlems styre er ren grådighet og vranglære. Man blir med lem på kroppen når man lar seg døpe i vann ifølge skriften:

37 Men da de hørte dette, stakk det dem i hjertet, og de sa til Peter og de andre apostlene: Hva skal vi gjøre, brødre? 38 Peter sa til dem: Omvend dere, og la dere alle døpe på Jesu Kristi navn til syndenes forlatelse, så skal dere få Den Hellige Ånds gave. 39 For løftet tilhører dere og deres barn, og alle dem som er langt borte, så mange som Herren vår Gud kaller til seg. 40 Også med mange andre ord vitnet han, og han formante dem og sa: La dere frelse fra denne vrange slekt! 41 De som nå tok imot hans ord, ble døpt. Og den dagen ble det lagt til omkring tre tusen sjeler. Apg 2:37-41

Så når de er på jakt etter kr 800 i året for hver sjel så er dette ikke noe særlig bedre enn andre som har solgt seg for penger. 30 sølvpenger i Israel for 2000 år siden vil vel være i dag sånn ca. en månedslønn. Det betyr at det i Norge i dag er ca kr. 24.000,-. Slik at 30 medlemmer i dag utgjør 30 sølvpenger den gangen. Så vi er vel villige til å forråde en gang i året ca. Det da for eksempel for en stor menighet dom Filadelfia Oslo. Nå er jo de fleste 3HØF tilsluttet der.

http://hovmod.norway.com.ph/dop1.html - DEN KRISTNE DÅP av Thomas Ball

Barratt –fri e-bok for nedlastning.

http://no.wikipedia.org/wiki/Thomas_Ball_Barratt

http://www.dagen.no/Meninger/Pinsekarismatisk_%C3%A5pning_for_barned%C3%A5p-67733

http://www.k-s.no/artikkelside/article/245601

http://lederskap.no/artikkel/article/286061

http://www.k-s.no/artikkelside/article/265531

http://www.k-s.no/nyheter/aktuelt/artikkelside/article/231881

http://www.dagen.se/dokument/pingstr%C3%B6relsen-delad-om-medlemskapet-1.101607

http://aletheia.se/2013/12/13/en-timma-med-niklas-piensoho/

http://www.mikaelkarlendal.se/uncategorized/nyordningar-i-filadelfia-stockholm-del-1/

undersøkelse_svenske_dop_web

No comments: