Please visit

Please visit
Timeout Café And Ministry Ass, Inc.

Tuesday, April 07, 2015

HUN TOK DA GRUNDIG FEIL!

Vi vil så smått begynne å utgi bønnelister over de som er kraftig involvert i den Økumene bevegelsen. Disse ni første talere er offentliggjort på sidene til Sommerstevene. - http://www.sommerstevnet.com/ - #10 Stephan Christiansen lot jo Ulf Ekman tale i Jesus Church menighet.

Det vi håper, men kanskje ikke har så stor tro for, er at noen av disse enten ikke er helt klar over hva de gjør når de samarbeider med RKI gjennom å stå skulder ved skulder med en som forkynner et annet evangelium og som er forbannet på grunn av det, og/eller at de på en eller annen måte har rom for omvendelse og det er det da vi ber om i Jesus navn.

Liste over talere som godtar å tale sammen med RKI prester og representanter:

Egil Svartdahl

Niklas Piensoho

Øystein Gjerme

Siri Iversen

Andreas Hasseløy

Karl Inge Tangen

Viggo Klausen

Jarle Waldemar

Gunnleik Hofstad

Stephan Christiansen

Be også for Linn Byberg som kom med følgende uttalelse i –

http://www.dagen.no/Nyheter/pinsebevegelsen/%E2%80%93%C2%A0Vi-er-ikke-redd-for-konverteringer-175911

– Vil ikke provosere

clip_image002

Linn Byberg

– Cantalamessa er en åndsfylt karismatiker med et levd liv. Han er en ydmyk mann og med et bra budskap uavhengig av hvor han kommer fra, sier Linn Byberg, leder av komiteen for sommerstevnet på Hedmarktoppen.

Byberg er ikke overrasket over at få pinseledere ser ut til å kjenne til hvem den katolske presten er.

– Det er nok riktig. Det har ikke vært mye kontakt mellom våre bevegelser, sier Byberg, og legger til at hun kan skjønne at folk stiller spørsmål.

Men vi vil ikke provosere eller skape debatt, og vi er ikke bekymret for at pinsevenner nå skal konvertere til Den katolske kirke, slik vi har sett det i andre bevegelser, sier komitélederen.

Ifølge Byberg har flere sentrale personer i pinsebevegelsen gått god for Cantalamessa.

– Vi tjener samme Gud

– Tror du at komiteen vil få kritiske reaksjoner når pinsevenner oppdager at en katolsk prest skal tale under stevnet?

Det vil ikke overraske meg om noen er skeptiske. Historisk har vi ikke hatt så mange felles møtepunkter, men jeg tror at folk kanskje vil se det større bildet, nemlig at vi tjener den samme Gud og kan finne hverandre i det vi har felles, nemlig Den hellige ånd, sier Byberg.

HUN TOK DA GRUNDIG FEIL!

No comments: