Please visit

Please visit
Timeout Café And Ministry Ass, Inc.

Friday, March 13, 2015

Vi trenger nye kompromissløse menigheter

bibel

Den siste tiden har vist at det er mange, mange - meget, meget fortvilede troende rundt om kring som er møkk lei alt dette Økumen kjøret til disse selvrettferdige haier som er bare ute etter å mele sin egen kake. Det har jeg vist lenge, men det er et stort skritt for mange å rive seg løs fra sin menighet og det skal det være. Det skal taes meget alvorlig. Spesielt for de i mindre tett-bebygd strøk. Mange av disse har alle sine venner der og dessverre deler ikke alle dette syn at så nær som alle menigheter nå er blitt døtre av Skjøgen.

Jeg har en søster i en mindre by i Midt-Norge som må være forsiktig med hva hun liker, kommentere og poster på FB for ikke å miste venner og bli frosset ut av menigheten. Sitt stille i båten konseptet har tatt helt over og det meste av feil og mangle blir tiet i hjel. Veldig mange ønsker forandring, men velger heller å bli enn å bli en ”ensom” svale eller skal vi si due. Ja Jesus vil komme nærmer med alle disse økumene freak på avstand, men det blir liksom ikke til at man tar det store skrittet.

Etter at KS postet en artikkel om at en katolsk prest var invitert til å tale på Sommerfestivalen så tippet det over for mange. Mange erklærte at dette var dråpen som fikk begeret til å flyte over og ville boikotte hvis vedkommende ikke ble stoppet. Flere mindre kjente ledere sa at de vurderte å aldri reise til Toppen mer dersom han talte. Kritikken var stor og tung. Den var så tung at KS valgte å blokkere enkeltpersoner og deres forsøk på å opplyse om hva som virkelig foregår. I etterkant også å slette de som venner.

I etterkant av dette greide Jesus Church å opplyse at de har invitert en annen katolikk, Ulf Ekman, til å tale i menigheten. Reaksjonene her var de samme. Pressetalsmann for Pinse og ”med-forstander” i Filadelfia, Oslo – Andreas Hegertun – prøvde å vifte det vekk med at dette var jo ikke første gang det skjedde at en katolikk talte på et pinsemøte og refererte til 100 års jubileet. Han greier ikke en gang å se at det ikke gjør saken bedre men verre.

Slik er det over hele fjela. Ledelsen har mistet gangsynet i forsøket på og forenes med Roma. Egil Svartdahl har spådd at i 2020 er det ingen kirker igjen som ikke er tilknyttet verdens-kirken. Da er vi alle ett, som han sier så flott og tar dermed Jesus bønn helt ut av kontekst og begår etter min mening blasfemi eller i hvert fall tett oppunder. Jeg vil ikke fortsette å gi eksempler på hva jeg kaller ”halvgale økumene freak” som egentlig er et mildt utrykk hvis man lesere hva Jesus kaller slike hykler. Det er grusomt det de holder på med. De leder mennesker bort fra Jesus i Jesus navn.

Derfor da så mange har et ønske om å komme seg ut av det åket det er å stadig måtte høre på disse forkynner av et annet evangelium, som har en så sukkerkulørt lære at apostlene ville aldri kjent den igjen, vil det være på sin plass å teste viljen her på FB for en menighet som er kompromissløs og som vil utruste troende til å tåle forfølgelsen som nå kommer fra Skjøgen og hennes døtre. Det er et faktum at Chrislam alt har sine egen kirker og at mennesker som Rick Warren med flere i samme kategori er tungt involvert i å få alle inn under Roma. Ta et søk på pavens utsending Tony Plamers besøk til Kenneth Copeland på YouTube og se det så vil du kjenne på ånds-maktene.

Dersom noen har synspunkter vil det være bra og enten bare ”like” dette eller komme men en kommentar. Spre da gjerne dette til kjente. Blir det nok respons vil vi opprette en gruppe her på FB som vil være starten på en slik menighet på Østlandet. Håpet er at det vil bli mange små menigheter rundt om i landet som kan ha kontakt. Jesus rike velsignelse.

No comments: