Monday, March 30, 2015

”Taler du ikke i tunger går du til Helvete”

transustanitation  prestogbarnet1_web  djevelesn hule  ran4

#1:Den “jesus” de tilber i RKI, #2: Presten med Himmeldronningen, #3: Taler i djevelens hule, #4: Prøver å gjøre Jesus om til fysisk blod og legeme

”Taler du ikke i tunger går du til Helvete”

Hele innlegget til Anne Gustavsen (AG) (og muligens den kommende kronikken) stinker av å være en bestilling fra disse ulver i fåreklær, disse hovmodige, halvgale, økumene freak (HØF), for å rettferdiggjøre valget av denne presten fra djevelen til å tale på Toppen. OG DET STINKER AV KONTROLL. Men de har valgt feil referanser fordi nå må Pinsebevegelsen (PB) endelig svare offentlig for om de mener og lærer at de som ikke taler i tunger går til Hevete.

Stakkars Frank Erlandsen (FE) som er blitt referert her. Jeg håper for han sin skyld at han er blitt referert feil, men dette setter ikke AG fri som bruker det for alt det er verdt. Som alle skjønner så er det er satanisk løgn og de som forkynner og lærer dette er forbannet.

Som vi alle vet så er det mange slags tunger også hindu taler i tunger. Også mange som krabber rundt på gulvet og bjeffer som en hund taler i tunger, også de som vrir seg som en slange og ler som en hyene. Jeg glemmer ikke et vitnesbyrd fra en kjent ungdomspastor som sa at han fikk tungene på denne måten; ”Jeg fikk ETT ord og så bygde JEG på det!”

Hvor i sannhetens navn har det blitt av de som har fått gaven til å sjelden på ånder. Eller for å si det slik; hvor i all verden er det blitt av de karismatiske. PB har jo nå vært i denne felle om at alt dreier seg om tungetale i snart 100 år. Det er jo ikke den største av gavene for å rope det ut. Hvorfor putte den øverst?

Det er som kjent Jesus som døper i den Hellige  Ånd og med Ild og det er kun den Hellige Ånd som gir frelsesvisshet inn i et hjerte. Ikke en doktrine om at; taler du tunger så går du til Himmelen når du dør og hvis ikke går du til Helvete. Det er jo en meget kraftig blasfemi når vi forteller Jesus hvem, når, hvor og hvordan Han døper noen i den Hellige Ånd. Jeg har hørt nok ratatata rattata dubudi duuuu til å skjønne at ikke alt som kommer ut av et menneskes munn er fra Herren.

AG refererer;

Guds barn.

- I våre dager er det rundt 120 millioner katolikker som har opplevd dåpen i Den hellige ånd. De må da, i følge pinsevenners teologi, ha vært Guds barn før åndsdåpen og på grunn av den nye fødsel allerede hatt Guds Ånd i seg, som tempel for han. Gud har nå gjennom dåpen i Den hellige ånd vist oss at han har godtatt dem som sine barn. De er selvfølgelig da også våre søsken i Guds familie – Gud er vår felles Far. Siden vi kalles pinsevenner og det handler om Den hellige ånd utøst over alt kjød, skulle vi tro at dette var et tema for stor glede og takknemlighet blant oss.

Men det virker dessverre ikke slik noen ganger, skriver Erlandsen

Hvor har de fått det tallet fra? Og hvem har bestemt at de er døpt i den Hellige Ånd? FE roter så litt med rekkefølgen, men det får så være. Vi overlater det til Jesus. Vi kunne gjerne kommentert på det også, men vi kan ta det senere. Så kommer da;

”Gud har nå gjennom dåpen i Den hellige ånd vist oss at han har godtatt dem som sine barn”

JA det er helt riktig at man er Guds barn hvis Jesus har døpt noen i den Hellige Ånd, men det betyr jo ikke at man automatisk går til Himmelen når man dør. Dette har også dessverre blitt læren til PB etter hvert; - en gang ”frelst” alltid ”frelst” -. Noe som er fra den Romersk Katolske ”Kirke” - Institusjon (RKI).

Men tilbake til saken og det er nemlig det at; HVOR ER BEVISET FOR AT DE ER ÅNDSDØPT?

Jo de sier; DE TALER I TUNGER!

Det er jo nettopp denne falske doktrinen om Åndsdåp og tungetale som har forført millioner av mennesker og som da disse Jesuitt generaler og RKI prester bruker for å innynde seg hos de karismatiske. PB har falt på grunn av hovmod og gått inn med begge beina i det de selv har lagt opp til og står nå med vann opp under halsen. Tar de ikke de nødvendige skritt vil det vi kjenner i dag som Pinsebevegelse opphøre og eksistere.

Vi kan se på dette som positivt at vi endelig får rystet og kastet ut det som er falskt, men det vil ikke bli uten en smertelig prosess. Ikke mange er klar for dette derfor kompromisser de heller. Ikke mange er klare for å innrømme at de fleste fra Smith Wigglesworth via Reinhard Bonnke og andre og opp til i dag har tatt feil. Nå skal det sier at PB er i ferd med å få til en dialog om nettopp dette, men den ser ut til å vente på seg. Som alt annet …

Videre sier FE;

”Gjør oss ikke til katolikker.

- Nå er det slik at mange pinsevenner er mektig irritert over at én av de sentrale åndsdøpte katolske prestene skal komme å tale til oss i sommer. Men kjære pinsevenner, Raniero Cantalamessa kommer ikke for å gjøre oss til katolikker. Dette er og skal heller ikke være lett å få til. I så fall burde vi i anstendighetens navn kunne spørre om hvor lite grunnfestet vi er i vår egen tro og overbevisning.”

I avsnittet over sier FE; ”De er selvfølgelig da også våre søsken i Guds familie – Gud er vår felles Far”

Det gjør jo da nettopp oss alle til katolikker og alle til pinsevenner. Vi blir altså ett som disse frekke HØF forfekter. Også RKI forfekter dette og har det som slagord, men bare hvis vi går tilbake til Roma, underordner oss paven som overhode og blir døpt og opptatt i den katolske kirke. For RKI er det stadig ikke frelse å få utenom RKI.

Det jeg kan fortelle om denne såkalte presten er at han i forbinnelese med nattverden, i den såkalte ”eukaristien”, erklærer at han har makt til å gjøre en kjeks om til Jesus FYSISKE legeme og vinen om til Jesus FYSISKE blod. Dette er det Luther kalte den største blasfemi av alle dogmer i RKI. Det sier ikke lite når det er hundrevis av avskylige falske doktriner.

raniero-450x450 Presten utfører en såkalt “Transubstantiation

Så som alle skjønner så har da selv ikke nå etter så mye turmulter AG giddet å gjøre hjemmelekser eller enda verre; hun vet om dette, men lyver bevist om det. Hvordan er det Anne Gustavsen? Og hva med deg Frank Erlandsen?

Denne presten kommer nettopp for å dra alle tilbake til Roma. De kaller oss kjetter og våre barn bastarder, men i det siste, for å ha en mulighet til å få oss i tale, bare ”bortkommende brødre”. Dette er hva jeg har skrevet til PB i en oppfølger til et åpent brev til de angående basis regler de har underordnet seg om ikke å evangelisere eller omtale RKI som Hora - Skjøgen i og med sitt medlemskap i Norges Kristne Råd (NKR):

“Den nåværende pave sendte en Biskop fra den Engelske Anglikanske kirke til en pastor med en stor menighet (”Faith movement”) i USA med et budskap som var så forferdelig at jeg kan ikke gjenta det. (Søk selv på YouTube.) Men jeg kan si så mye at han forfektet at Luther’ protest er død fordi den Lutherske Kirke nå har en troserklæring med RKI. Det ble da underforstått at den protestantiske kirke var død slik at alle nå må komme tilbake til Roma. Jeg vil nevne at denne falske læreres tjeneste fikk en brå slutt. Gud lar seg stadig ikke spotte.

Inntil noen i RKI eller i enhver kirke eller organisasjon finner en bedre beskrivelse av Skjøgen (Roma/Vatikanet/Holy See) som tilpasses bedre enn på RKI så vil det være lurt av de og holde munn. Fordi saken er at hadde det ikke vært for Vatikanets/Jesuittenes røyktepper og falskheter så ville de fleste ha gått ut av henne for lenge siden. Hvis det kommer for en dag de ting som virkelig ligger til grunn for Romas virksomhet så ville alle få et sjokk. Vel en dag vil alt komme for en dag!

Ta for eksempel dagens Pave. Han er Jesuitt. Kan jeg få lov å anbefale alle som leser dette å ta et søk på nette om ”the Oath of the Jesuit”. Dette som der står beskrevet har altså vedkommende pave skrevet under på. Etter å ha lest det vil du som en etterfølger av Jesus aldri mer ta denne pavens navn i din munn. Det er så ille at jeg kan ikke her skrive om disse ting fordi det einer seg ikke på trykk. Jeg advarer alle som vil sjekke om at du kommer til å bli fysisk syk. Åndelig særdeles rystet.”

Dette bør de involverte ta til etterretning og hele kronikken som er oversendt til KS for lenge siden og som de har lovet å trykke kan du lese her:
http://libertyboy.blogspot.com/2015/01/en-oppflger-til-tidligere-apent-brev.html

Inntil de trykker dette er de å regne som løftebryterer og må omvende seg. De må omvende seg fra en rekke andre saker også, men det ser ikke ut til at de skjønner.

Som sagt så vil denne kronikken til FE bli ettertrykkelig kommentert senere.

Så hvem, når, hvordan og hvorledes Jesus døper noen i den Hellige Ånd må vi da overlate til Ham. Derfor om det er noen som har en lære fra djevelen og som er tilknyttet en djevelsk institusjon som blir Åndsdøpt så skal vi ikke sette spørsmålstegn ved dette. Selv om vi finner det merkelig. MEN det finnes nok ex katolske prester, konvertert og gjenfødt, som har sterke vitnesbyrd og tusener på tusener av ex medlemmer av RKI som kan bevitne det samme;

NÅR DU AV DEN HELLIGE ÅND BLIR FORTALT SANNHETEN OM RKI SÅ GÅR DU TVERT UT AV DENNE HORA!

Og det kan kanskje ta noen dager eller i verste fall noen uker, men ikke måneder og definitivt IKKE år! Den såkalte karismatiske RKI bevegelse har nå eksister siden 1965 altså i 50 år så det er intet nytt. At den stadig eksisterer er IKKE fordi alle der er Åndsdåps. Dette er hva Jesus sier om saken:

En av de sju englene med de sju skålene kom og talte med meg og sa: Kom, jeg skal vise deg dommen over den store horen, hun som sitter over de mange vann. Åp 17:1 (NB88/07BM)

4 Og jeg hørte en annen røst fra himmelen si: Kom ut fra henne, mitt folk, for at dere ikke skal ha del i hennes synder, og for at dere ikke skal få del i hennes plager!

5 For hennes synder når like til himmelen, og Gud har kommet i hu hennes urettferdige gjerninger.

6 Gi henne igjen som hun har gitt! Gjengjeld henne dobbelt etter hennes gjerninger! Skjenk henne dobbelt i det begeret hun selv har fylt!

7 Så mye som hun har opphøyet seg selv og levd i overflod, så mye skal dere gi henne av pine og sorg. Fordi hun sier i sitt hjerte: Jeg sitter som dronning og er ikke enke, sorg skal jeg aldri se! –

8 derfor skal hennes plager komme på én dag: død og sorg og hungersnød. Hun skal bli oppbrent med ild. For sterk er Gud Herren, som dømte henne.

Åp 18:4-8

SÅ hvis da PB eller RKI har gode beviser for at RKI ikke er hora nevnt i Åpenbaringen så skal jeg trekke meg og mine påstander tilbake og aldri oppløfte min munn igjen angående denne saken. Omvende meg og be om tilgivelse. Kom igjen alle sammen, gi meg bevis for at RKI ikke er hora. Fortell meg så hvem hun er siden dere er så påstålige om at RKI ikke er hora. Jeg har bedt dere om det utallige ganger, men aldri få noe svar. Kom igjen vær så snill; fortell meg hva jeg må komme meg ut av for ikke å gå fortapt!

Det kan derimot bevises at RKI karismatiske bevegelse nettopp ble opprettet for å stoppe flukten fra RKI til det karismatiske spesielt PB.

Så dermed skal man altså gå ut av RKI for ikke å bli straffet og da dømt med henne. Dessuten skal vi som skjønner hvem hun er, etter å ha fått det åpenbart, gi henne dobbelt igjen.

At FE da har holdt på med sitt virke så lenge og ikke har skjønt dette er mer en utrolig. Det vitner om vantro som han da må omvende seg fra sammen med AG.

Det kunne ha vært kommentert ytterligger her på mange feil og løgner, men som alle forstår så holder dette for denne gang. Om det kommer en prest fra djevelen til Toppen er det Jesus som bestemmer. Jeg kan tenke meg at PB får det de ber om. Herrens øyne vill se hvem som velger hva derimot så jeg anbefaler alle og ikke kompromisse Guds Ord, men holde seg borte i Jesus Navn.

For Herrens øyne farer over hele jorden for kraftig å støtte dem som er helt med ham i sitt hjerte. Du har båret deg uforstandig at i dette, for fra nå av skal du alltid ha krig. Krøn 16:9

No comments: