Please visit

Please visit
Timeout Café And Ministry Ass, Inc.

Sunday, August 31, 2014

Kristne i korstog?

Er du en av dem som vil forandre verden ved å gå i protest-tog? Vel her har du en forklaring på siste arrangerte tog av pinsevenner.

korstog

Det er vel enten den samme heiagjengen eller noe lignende som arrangerer og går i tog mot forfølgelse av kristne. Når Jesus sier at vi skal utholde alt ondt, elske våre fiender, be for de som forfølger oss og velsigen de som forbanner oss, gjøre vel mot de som hater oss og at vi er salige når vi blir forfulgt og skal prise Herren i forfølgelse. Følger du/dere med, eller trenger dere alle til å komme ut av melkestadige (verdslige ”kristne”)

La oss forteste å kose vårs med våre møter og samlinger godt beskyttet i et Norge som enda her kun en mild form for forfølgelse, mens søsken daglig blir drept for Jesus Navn skyld. Selvfølgelig er det trist med slaveri, men det er mer trist at det dør 30.000 barn hver dag av helbredlige sykdommer og fattigdom. Noe du og jeg er med på da vi er i den gruppen på ca 5 % som tar 95 % av alle resurser.

Det dør ca 80.000 mennesker hva da bare i India som aldri har hørt navnet Jesus og jeg må spørre hva gjør du og dere andre (verdslige ”kristne”) GJØR med det? La meg spørre hvor mange par sko dere har i skapet eller hvor mange dresser og kjoler som bare henger deg. Hvor ofte dere bare bytter mobil fordi det kommer en ny en på markedet eller hvor mye koster bilen din. Eller seilebåten? Eller hva hytta på fjellet eller ved sjøen? Eller la meg få høre; hvor mye kostet din siste ferie?

Når er det noen av de 100 eller mer sist gang forkynte evangeliet om Jesus. Eller er det slik at vi ikke skal bry oss så mye om det bare vi får godt i tog på lik linje med verden og protester mot en av 2000 forferdelige ting som skjer hver dag. Har vi ikke enda fått med oss at alt annet vi gjør enn å være med på og høste mennesker for det evige liv er helt fåfengt. Det er ca 200 kriger som pågår i dette øyeblikk og Jesus vil komme hvert øyeblikk for å hente sine. Ikke verdslig institusjoner som er ute og går i tog mot krig og elendighet, men en Ren Brud som er ute og forkynner om Ham.

Menigheten i dag er noen aktivitets institusjoner som gjør alt annet enn å delta i akkurat dette å forkynne et rent og fult evangelium til menneskers frelse. Gå til nærmeste menighet og spør hvor mange apostler, profeter og evangelister som er ute i verden og vinner mennesker for Jesus. Spør hvilken som helst menighet hvor mange som ble døpt siste 10 år? Du trenger ikke poste svaret her for jeg vet det Nesten ingen. La meg spørre, når ga du sist en bibel til noe?

Beklager nesten at jeg ikke bruker et mer passende ord en verdslige, men det ville dere aldri tåle dere tog-gående, feige, falske, rebelske, vantro hyklere …

Om mulig jeg kan vekke noen?!

No comments: