Tuesday, February 02, 2016

Guds-fiendtlig kameraderi


Er det slik at vi i dag har et kameraderi i menigheten som er lik det ute i verden? Eller overgår det både verden, frimurere og mafia? Enkelt og greit fordi det blir så infamt ille fordi det er inne i Guds menighet. Jeg tror det. Og noen med meg. Mange med meg vil jeg tro. Derfor har jeg fått inspirasjon til å skrive en kort artikkel om fenomenet.

La oss ta fakta. Menigheten i dag er overtatt av verden. De har sluppet til verden så lenge at den er blitt verdslig. Vi har lenge trodd at vi kan vinne verden ved å bli lik verden. Mens de Bibelske sannheter er at vi kan kun vinne verden ved å distansere oss fra verden.

Troløse som dere er! Vet dere ikke at vennskap med verden er fiendskap mot Gud? Den som vil være verdens venn, blir Guds fiende. Jak 4:4

Elsk ikke verden, heller ikke de ting som er i verden! Om noen elsker verden, da er ikke kjærligheten til Faderen i ham. 1Joh 2:15

Og mange flere referanser kan gis.

Av denne grunn har vi sluppen inn alt som har med verden å gjøre; Kardemomme by – snill og grei,
Ole Brum; ja takk begge deler, Janteloven, rett og galt fra kompiser og ikke Guds Ord, knebler og prøver å knuse profeter og vektere, og på sin egen tro og bekjennelse skal disse kjennes.

Det er «ledere» som Bjørn Olav Hansen, Egil Svartdahl, Håkon Jahr, Kristoffersen, Gjerlaug, Anne Gustavsen, 2 x Hegertun, Karl Inge Tangen, Stephan Christiansen og mange mange flere. Selvfølgelig en god del eldste og lekfolk. Ingen av disse kan nekte for at de har vært med på å slippe verden inn i menigheten. Mange andre kunne vært nevnt, men noe er blitt lurt og vi lar dem få tid til å få «komme seg unna».

I tillegg til dette kommer det fakta at man er inngiftet i store familier (mafia) som utgjør store eller små klikker som styre alt og alle. De aller fleste store menighet (mer enn 100 medlemmer) opererer på denne måten. Det beste eksempel er kanskje sammen med «Jesus Church»; Filadelfia Oslo. Dette er ikke noe Oslo eller Bergen fenomen, men også et bedehus fenomen. De er altså organisasjoner med et hierarkisk system.

De anerkjenner enten selv eller andre som mener paven er en kristen leder. Samarbeider med hvem det skulle være og går ikke av veien for å leie inn vantro musikere som lever som samboende, «hetro» eller homo. Planlegger å godkjenne barnedåp som form for medlemskap og bruker KS til å fremme sine skulte agendaer. Tviholder på posisjoner og er herskesyke. Elsker penger og det som hører til.

Vi kunne gått langt i å beskrive disse ledere som har solgt sjelen sin til djevelen. Ikke en av de er voksne nok til å stå frem å si hva de egentlig mener. Vi må be for alle disse og flere enn det som det er gitt en oversikt over her i denne bloggen:


Dette er IKKE å gå for langt. Vi kunne godt langt, langt ut over dette og remset opp i det «uendelige» navn og tilhørende kompromisser. De eneste som kanskje ikke er enig i dette er de som tilhører en klan eller som er forelsket i et klanmedlem. De fleste vet hva vi snakker om. Det har vært holdt kjeft om dette alt for lenge. På tide å rulle det opp og få det frem i lyset.

Ja kom igjen dere som her er navngitt så skal vi gå en runde med deres tro (vantro) og kompromisser. Deres snikende agenda og kameraderi.





No comments: