Please visit

Please visit
Timeout Café And Ministry Ass, Inc.

Monday, July 30, 2012

Jesus avskjedstale i endetiden.

Etter slik som jeg har forstått med hjerte så kan det vanskelig gjøres å holde en bedre talen en den Jesus holder som avskjedstale til disiplene, som avsluttes med en "Yppersteprestelige" Bønn. En bønn som inneholder så stor kunnskap, lidenskap, barmhjertighet, omsorg og ikke minst løfter at den bør læres utenat.

Ja hele talen bør læres utenat. Jeg vil Hjulpet av Hjelperen formidle utdypende tanker om noe av alt dette i Johannes 14-17 samt 13 i de kommende uker. Jeg vet med sikkerhet at det er viktig uansett, men i disse dager hvor frafallet og lunkenheten er på topp i Norge siden det startet for et par generasjoner siden kan vi kalle det øyeblikkelig hjelp i en krisesituasjon.

Vi vet at denne verdens fyrste har samlet sine barn til å danne en “verdens orden” og en “verdens kirke” med all mulig forvirring og løgn. Jesus kommer snart og er i ferd med å rense sin brud. Dette kan vi se på følgende:

Åpenbaring 22:11
En Levende Bok (LB)
11 Og når den tiden kommer, vil alle dem som gjør urett, fortsette i enda større grad med det. De urene vil bli enda mer urene, gode mennesker vil bli bedre, og de som er hellige, vil bli enda mer hellige.»

No comments: