Monday, April 04, 2016

Demoners lærdommer

Det store frafallet - del 11


Hvis du vil sjeldne på de falske og ekte bør du huske på dette:

1 Men Ånden sier med klare ord at i kommende tider skal noen falle fra troen og holde seg til forførende ånder og demoners lærdommer.
2 Det skjer ved hykleri av falske lærere, som er brennemerket i sin egen samvittighet. 1.Tim 4:1f

Det bringer oss igjen til Frodsham profetien:
Store farer lurer
"Rettferdighetens tjenere skal være vise. Deres liv skal samstemme med Mitt Ord, deres lepper skal forkynne det som er rett og det skal ikke være noe kompromiss hos dem. Når en miks av sannhet og løgn kommer skal du vite at han ikke er av Meg. Husk at forføreren først taler sannhet, og deretter løgn. Dette gjør de for å glatte over sine egne synder som de elsker."

Demoners lærdommer er 99 % sannhet. Det er slik de er i stand til å forføre. Det er ofte demoners lære når man lar være å si sannheten. Man kommer altså ikke med direkte løgn, men man unngår å si sannheten. Ofte også setter man spørsmålstegn ved Guds Ord. Man sier altså ikke at det er feil, men setter spørsmålstegn ved det. Dette gjøres på mange måter. I dag er en kjent måte å stille spørsmålstegn ved hvorfor vi ikke kan godta "de som ikke tenker som oss".

Det vil være umulig å sjeldne 99 % sant fra 100 % sant uten ved den Hellige Ånd. Som det er lovet;

Joh 16:13:
Men når han kommer, sannhetens Ånd, skal han veilede dere til hele sannheten. For han skal ikke tale av seg selv, men det han hører, skal han tale, og de kommende ting skal han forkynne dere.

Denne "enheten" som forkynnes med feil vederlag i Joh. 17, man vrir på Skriften og blir lik satan, er typisk fordi man sier; "har Gud virkelig sagt". Ja Jesus Kristus har virkelig sagt; "ta ikke del i det" og "gå ut fra dette" og mange, mange andre Ord om saken.

Det evangelium som forkynnes i dag er så utvannet at det vil ikke koste noen ting og er derfor ikke verdt noen ting.

Åp 3:18:
så råder jeg deg at du kjøper av meg: Gull, lutret i ild, for at du kan bli rik, og hvite klær, for at du kan være ikledd dem og din nakenhets skam ikke skal bli stilt til skue, og øyensalve til å salve dine øyne med, for at du kan se.

Kom dere nå ut av denne villfarelsen. Dere står i dag, men når forfølgelsen starter og Jesus renser sin Brud vil dere begynne å sjangle og mange, mange vil falle.

Vokt dere for de falske profeter! De kommer til dere i fåreham, men innvendig er de glupende ulver.
Matt 7:15

22 Mange skal si til meg på den dagen: Herre, Herre! har vi ikke profetert i ditt navn, drevet ut onde ånder i ditt navn, og gjort mange kraftige gjerninger i ditt navn?
23 Men da skal jeg åpent si til dem: Jeg har aldri kjent dere. Vik bort fra meg, dere som gjorde urett!
Matt 7:22f

26 Men den som hører disse mine ord og ikke gjør etter dem, han blir lik en uforstandig mann, som bygde huset sitt på sand.
27 Og regnet skylte ned og flommen kom, og vindene blåste og kastet seg mot dette huset. Og det falt, og fallet var stort. Matt 7:26f






No comments: