Monday, March 17, 2014

La os rydde opp i når det gjelder hvilket evangelium som forkynnes hvor

Jesus svarte og sa til ham: Om noen elsker meg, da holder han mitt ord, og min Far skal elske ham, og vi skal komme til ham og ta bolig hos ham. Joh 14:23

Det er nå gått noen dager siden det "Scandinavian chock" ble kunngjort og enda har ikke de som kaller seg etterfølgere av Jesus stått opp og proklamert sannheten om det som det dreier seg om. Det virker som om det ikke er mer alvorlig enn om Svartdahl skulle skifte fra TV2 til NRK. Enn at en pastor skulle flytte fra Nord Norge til Syd Norge.

Saken er jo klar; når man konverterer så går man over fra en tro til en annen. Referer muslimer som blir kristne. Eller katolikker i Filippinene og Syd Amerikanske land som blir kristne. De lar seg døpe og Jesus døper dem i den Hellige Ånd. Detter er konvertering. Er vi vitne til det motsatte?

Så her er saken: Går nå Ulf Ekman og ektefelle lenger på den smale vei mot himmelen eller går de nå på den brede vei til Helvete? Han har blitt dyrket som en "gud" hos tros - og pinsebevegelse så her må det gies klare signaler fra ledelse og folket så ingen blir ledet inn på den brede vei hvis det er tilfelle. Kan vi for en gang skyld kalle en spade for en spade.

Hva tror dere Jesus ville gjort hvis dette skjedde for 2000 år siden. Prøve å feie dette under teppet? Nei han ville stått frem og sagt sannheten. Han sier i dag sannheten gjennom den Hellige Ånd. Er vi klare for å ikke kompromisse lenger?

Alt fra pressefolk til kjente pastorer, teologer og evangelister har uttalt seg, men min konklusjon er; de skjønner ikke engang alvoret.

Ønsker vi å finne sannheten en gang for alle når det gleder den Romersk Katolske Kirke (RKK)? Ikke la oss diskutere åpenbaringen om skjøgen, det vil snart bli åpenbart for alle når de ser røyken stige opp fra henne. Vi trenger ikke gå så langt at vi blir hengt opp i dette.

Men la oss kartlegge bare en av de hundrevis av læresetninger som er proklamert fra pave og gjennom katekismen. Er bare en ting av dette fra djevelen så blir jo saken klar. Vi kan ikke gå i tospann. Vi kan ikke bli gift med henne. Vi vil ikke bare få djevelen som svigerfar, men som far.

Etter vår mening er det 100 % klare (man kan ikke motsi uten å komme under rebelsk vanntro og harde hjerter ved sitt hovmod) Skriftsteder som omhandler det å be til døde og ha samtaler med døde. Så alt vi har å ta stilling til er dette. Da faller alt. Ber alle katolikker til Maria. Lærer Vatikanet at dette må gjøres? JA.

Hva tror du ville skje hvis du stod foran paven og gjerne ville bli medlem, men kom med din egen kjøreregel? Man vil bli nekte adgang. Prøv å kjør bil uten sertifikat og hvis du har sertifikat og blir stoppet for å kjøre på rødt lys og si ”jeg viste ikke at det var feil”.

Så etter min mening så kan vi ikke se på denne konverteringen annet enn det motsatte som skjer når så mange kommer til tro. Og da blir det jo en katastrofe å la dette gå upåaktet hen. Vi må kjøpe den lagelige tid og vi må nå benytte anledningen til og konfronter alle de som er unnvikende, unnfallende og feige i sin håndtering av dette. Samt vi må advare alle våre søsken om ikke å ta etter Ekman i en slik konvertering. Ber og håper han omvender seg.

Enten så er det syndig å forlate det han har forkynt og gå over til noe som er i strid med Skriften eller så er det ikke. Hvorfor denne oppstandelsen i alle aviser og hos de fleste oppegående troende. Hvis denne konverteringen ikke er noe problem så kan man jo bare ha et 5 linjers notis på nest siste side. Men det er hovedoppslag over alt. Hvorfor det? I følge noen er jo dette til og med forventet. Hvorfor har man da ikke prøvet å advare?

Leg har lest alt fra åpne brev fra hans tidligere kollegaer til spørre undersøkelse blant norske pastorer og andre og ikke et sted finner jeg noen som sier klart ifra hva dette betyr i følge Skriften. Skriften er overhode ikke nevnt noe sted i alle disse skriverier. Hvis det ikke er ok så må man da forklare at de som så gjerne vil begynne å forkynne et annet evangelium er forbannet.

Så vil nå Ekman begynne å forkynne et annet evangelium når han nå formodentlig blir innrullert i de katolske rekker, mest sannsynlig med en lederrolle. Er det evangelium den katolske kirke forkynner et annet evangelium? Det er jo ingen hensikt å liste opp titals grove falske regler og læresetninger som de har for å bevise det. ”Alle” vet jo at det er det.

Bare for at ta brodden av det jeg møter når jeg konfronterer eldste og pastorer i mine kretser.

De sier følgende:

1. De bekjenner Jesus som Guds Sønn så da er alt i orden.

2. Vi har ingen problemer med å be sammen med katolikker. (ledere, prester)

La oss se på dette.

For å ta det siste førs. Katolikker ber til de døde. Hele tiden. De ber til Maria. Det skulle ikke være nødvendig å si noe mer.

Hvem bekjenner Jesus som Guds Sønn?

I sin tid skapte Jesus en vakker overengel ved navn Lucifer. Denne overengelen ble kastet ut av Himmelen av Jesus og da dro han med seg en tredjedel av englene.

Disse, nå demoner, finnes her på Jorden og de bekjenner alle at Jesus er Guds Sønn. De har ikke noe problem med dette fordi dette er noe de vet og har sett.

De skjelver ved bare å høre navnet Jesus. De må vike når vi bruker navnet Jesus. Fordi de vet med sikkerhet at Jesus er Gud Sønn. Denne visheten bringer dem ikke tilbake til Himmelen, men en dag i Ildsjøen.

Så det er altså ingen sikkerhet å vite at Jesus er Guds Sønn. Jesus sier klart ifra om dette. Ikke alle som kaller meg Herre skal komme inn i Himmelen. Kun de som gjør min Himmelske Fars vilje.

Disse lederne av denne religionen Romersk Katolsk Kirke gjør de Guds vilje. Det er det vi må spørre oss om. Eller retter sagt; forkynner de et annet evangelium?

Mark 9:42:

Men den som forfører én av disse små som tror på meg, for ham var det bedre om det var hengt en kvernstein om halsen hans og han var kastet i havet.

8 Men selv om vi eller en engel fra himmelen skulle forkynne dere et annet evangelium enn det vi har forkynt dere, han være forbannet! 9 Som vi før har sagt, så sier jeg nå igjen: Om noen forkynner dere et annet evangelium enn det som dere har mottatt, han være forbannet! Gal 1:8f

No comments: