Thursday, January 21, 2016

Korsets Seier/Katolsk Seier

    Denne artikkel dreier seg overhode ikke om en overløper. Han kan nevnes med mange navn, men det er ikke poenget her. Jeg har selv sluttet å lese om denne typen djevelsk villfarelse og har derfor ikke lest nedfor stående artikler over fem sider i KS. Jeg har derimot lest hva som står i denne faksimile av «tilbakemelding». 


  

  


  Denne artikkel dreier seg om KS eller som noen foreslår "Katolsk Seier". Jeg vil heller ikke nevne denne motbydelige blekka ved riktig navn fordi etter flere år med advarsler er de ikke villige til verken å ta til etterretning at de må bytte navn, fordi navnet er til de grader i totalt utakt med Skriften, eller at de, nok en gang, bruker tid og krefter på antikrist i den forstand at de liksom skal prøve "å forstå". 

  Lars Christian Gjerlaug (ansvarlig for dette pølsevevet) og ansvarlig redaktør Anne Gustavsen må det også advares mot. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; de er falske forførere. KS ved Gjerlaug har gått så langt at han/de forkynner at bruden til Jesus Kristus vil bli helere og mer attraktiv når antikrist får lov å forme henne. Det er så kloss opp til å spotte den Hellige Ånd som det går an. Håper og ber om at de ikke har gått over streken for ingen retur.

  Altså denne artikkel handler om KS og deres redaktører og eiere og til dels alle andre medarbeidere og jeg vil legge til; nesten hele resten av «Kristen-media» som da inkluderer alle aviser og TV kanaler. Men over til KS og dette bildet som omhandler «tilbakemelding» på KS #1. Bra start på året forresten ... Se nedenfor faksimiler:


  Hvor mye plass må man egentlig          bruke på et bilde?
      Penne-slikkere






  SÅ kommer da den såkalte "signatur" av lurendreier Gjerlaug. Han prøver å fremstå som en hellig overbringer av sannheten og da med en "nådegave" som ordkløveri med et tilsnitt av verdens "forståsegpå" retorikk.

 At det ikke er flere med Nådegaven til å skille på ånder er fordi forførelsen alt er enorm blant såkalte troende. Man er så bundet opp i tradisjoner at man ser ikke Skriften for bare bokstaver. Hadde man enda ført "tradisjonen" fra  Azusa Street videre så hadde vi jo ikke vært i denne situasjonen i dag. I stedet er man redd for å bli kalt "sekt" og melder dermed hele pinsebevegelsen inn i Norges Kristne Råd og begynner da å samarbeide med Katolikker. 

  Kan ingen skjønne hva Gjerlaug egentlig sier (det er alt jeg har lest) når det står svart på hvit:





"Om vi mister frimodigheten og troen på vårt eget bidrag til 

Guds Rike har alle tapt"?

Vel jeg lar det stå åpent for kommentar ...

Så får da altså KS tilbakemeldinger og rett skal være rett, det må ha kostet å trykke de fire første. Men takk skal dere ha den for den åpenheten ...

Her har vi da alt fra en som sier opp sitt abonnement (det håper vi da blir mange flere) til da forslag om nytt navn; nemlig:

Katolsk Seier

Helheten i tilbakemeldinger er kort og godt at nå må KS slutte å sponse RKI og vedkommende hykler. Man kan jo regne med hva man betaler for en 5 siders annonse i denne blekka. St. Olavs gate må jo juble. Både på toppen og nede i dumpa. Ja fordi Hegertun junior skriver jo frimodig i menighetsbladet til denne nå snart "nedre avdeling" av "St. Olavs Kirken"  at; "det er gledelig at så mange feirer gudstjeneste i den Katolske Kirke". Vi kan videre ta frem utsagn til TV-"pastor" Egil Svartdahl; "Vi har mye å lære av den Katolske Kirke". Terje Hegerun er jo ikke bedre da han påstår i sin blogg at:

 Og hvor stor er egentlig forskjellen mellom en pinsevenn som søker åndelige opplevelser og manifestasjoner under håndspåleggelse og til en katolikk som går til nattverdsbordet og som tror på Jesu reelle nærvær i elementene når begge erfarer at Kristus lever i dem ved Ånden og velsigner dem i deres hverdag?

Som da Bjørn Olav Hansen (en annen ulv i hvite fåreklær - han har lært å gjøre seg skinnede av sin far, djevelen) - ::

Artikkelen er fra en undervisning om nattverden som Terje Hegertun holdt for lederskapet i Filadelfia, Oslo, 21.oktober 2008. - BOH syntes videre at dette er "svært interessant" - Nå syntes jo BOH at mye annet er svært interessant og har derfor tatt i bruk yoga ( kontemplativ bønn) og da tidebønn osv. 

Jeg sier: er det noe rart at lederskapet og "forstander- trioen" i Filadelfia er totalt forvirret? For de som ikke vet alt om vederstyggelighetene til RKI så bør det jo da nevnes at deres såkalte messe, ecuarist i den katolske kirke samt transsubstansiasjon, er at man da "nedkaller" Jesus fra Himmelen og gjør Ham om til en kjeks og ofrer Ham om igjen og om igjen på deres sataniske alter samt at de da også påstår at presten dessuten har kraft til å gjøre om vinen til Jesus fysiske blod. 

Det er ingen ende på vederstyggelighetene til hora fra Roma - Babylon den store og hennes døtre. Som det nå har begynt å bli mange av. KS er jo da en av disse døtrene. 

No comments: