Monday, January 25, 2016

Hegertuns konvertering


Terje Hegertun slutter ikke å overraske. Denne gangen er det så ille så jeg må spørre; er han syk? Har han drukken eller kommet i avhengighet av piller? Eller er han Jesuitt agent? Noe galt er det i alle fall fordi nå har han ikke engang lenger forståelsen av ordet «KONVERTERE» eller prøver da i kjent stil å snike inn en ny lære. Det er garantert det siste siden han jo må forstå hva det vil si å konvertere.

Tilbake til det som er hovedinnholdet i denne artikkel, men først må vi bare slå fast at han og Anne Gustavsen helt klart, og ved mange anledninger, har vist at de anerkjenner paven som en kristen leder. Her står de side om side på samme side i KS og legger synd på synd i sin fortsettelse av å bruke KS som en brekkstang i den hensikt å få troende til å akseptere antikrist.

Derfor passer denne uttalelsen til vår Frelser og Herre Jesus Kristus på de og mange, mange andre innen det som nå er blitt en latterlig pinsebevegelse hvor splittelse vil bli resultatet. Hvis da ikke alle velger å gå til Helvete.

Matt 18:6 Men den som forfører én av disse små som tror på meg, for ham var det bedre om en kvernstein ble hengt om halsen på ham og han ble senket i havets dyp.

Nok en gang må de omtale denne «judas» som virkelig har konvertert. Og det på en slik måte at jeg blir kvalm. Dette er hva han i realiteten sier i denne artikkel:

Det er ikke nødvendig å melde seg inn i RKI for å begynne å tilbe avguder. Det er ikke nødvendig å bytte «kirke» for å ta del i Eucharist (noe det selvfølgelig er i følge RKI). Man sier ikke nei til troen ved å starte å forkynne et gjernings evangelium. Altså et annet evangelium som i følge Gal. 1:8-9 vil gjøre deg forbannet bort fra Jesus Kristus. Det Hegertun sier er at fortsett gjerne i pinsebevegelsen selv om du gjerne vil at RKI og pinsebevegelsen skal forenes. Du trenger ikke gjøre som denne «judas»; å fysisk konvertere. ...

Store norske leksikon: Konvertere, forandre, omvende; legge om produksjon el.l. til andre metoder; gå over til en annen religion ...

Han sier altså at denne enhet som pinsebevegelsen ønsker ikke nødvendigvis må skje gjennom at man konverterer til RKI. Det er det samme som å si at «der er ikke nødvendig å omvende seg for å omvende seg!» Tåkeprat med andre ord!

Anne Gustavsen sier: «Vi (hun og KS) tror at gjennom å stille spørsmål ved saker vi ikke forstår, at man befester sitt eget ståsted eller sin egen oppfatning.» og videre: «Når vi er trygt grunnfestet i tro og lære, tåler vi å lytte til andres ytringer». Så det hun egentlig sier her er at hun ikke forstår forskjellen på antikrist og Kristus Jesus, men når hun stiller spørsmål, som da til «judas» så får hun befestet sitt eget ståsted og oppfatning. Vel det er jo bra! Har hun aldri hørt at man ikke skal ha samfunn med avgudsdyrkere? Videre sier hun altså at hun er trygt grunnfestet i at paven er en kristen leder.

Det er jo dette som kjennertegner den økumene bevegelse som nå Anne og Terje sammen med alle disse andre ulver i fåreklær at de ANERKJENNER PAVEN SOM EN KRISTEN LEDER.

At Hegertun går enda lengre og sier at man ikke nødvendigvis må konvertere fordi man mener det. Med det å si at det er ikke nødvendig å konvertere for å fremme økumene, men det er ikke feil å gjøre det. Altså man synder ikke ved å konvertere til RKI. Han har heller ikke oppfattet at å konverterer er å vende om fra et til noe helt annet. Heller ikke har denne såkalte professor gjort hjemmelekser i hva han kaller «katolisitet». Hvorfor kan han ikke bruke det som RKI står for «universell» eller «almen kirke».

Han bør vite utmerket godt at RKI er ute etter verdens herredømme og da ikke bare religiøst. At de har løyet og myrdet, torturert og hånet bibel-troende til alle tider. Det er fordi han har denne snikende nedverdigende tonen at jeg begynner å lure på om han er Jesuitt spion. (Ref. avsløringer av konverterte Jesuitt prest Alberto Rivera og andre – og ikke tro noen annet; det er spioner i de fleste kirkesamfunn i dag fra denne grufulle sekten som er Vatikanet hær).

Han avslutter da med en forferdelig løgn og sier: «Uten å gå veien om konvertering, er Åndens enhet (altså med stor Å og derfor mener han den Hellige Ånds Enhet) allerede et faktum, som en del av kirkens dype «katolisitet», noe som ikke betyr annet enn at jeg VEDKJENNER meg den alminnelige kristne troen som gjelder alle, over alt til alle tider.

HAN HAR MED DETTE UTSPILLET ERKJENT AT HAN HAR SOLGT SIN SJEL TIL DJEVELEN OG ALLEREDE KONVERTERT.

Hva som forgår i hans hjerte vet bare Jesus, men når dette som han skriver her er tilfelle så vet vi jo hvor råtten frukten er. Da blir det i tillegg blasfemisk når han referer til Ef. 3:18.





No comments: