Please visit

Please visit
Timeout Café And Ministry Ass, Inc.

Tuesday, September 23, 2014

Menigheten er blitt lik verden

SØMMELIG2

Det er ikke lenger noen som helst nedre grense i dag for verken utringning i blusen eller øvre grense på skjørte eller noen som helst regler for ”tights” (kondomdrakt) i menigheten. Det er ikke loviskhet som driver frem denne posten, men en vekker til blinde som enten har blitt blinde fordi deres standard er blitt verdslig eller de er blitt lurt til å tro at Herren Jesus samtykker i at kvinner og menn kler seg bevist seksuelt utfordrene.
Jeg har gjennom de siste årene sett med forferdelse på at det har tatt helt av ikke i bare i medlemsmassen og lovsangsteamet men også hos eldste, pastorer og ledere.

Jeg kan forsikre dere om at Paulus i sine brev ville ha skrevet noe slik hvis han var vitne til dette i menigheten i dag; ”Far ikke vill, ingen som praktiserer og kler seg bevist seksuelt utfordrende, verken med blotting av lår, rumper eller pupper skal arve Guds Rike.”.
Dette er narsisme på toppen av Gudsbespottelse og vil ikke bli godkjent av Jesus hvis Han kom i dag. Hvis man bare ymter frempå om dette som foregår i menigheten i dag blir man omgående kalt for lovisk og satt i bås som en som kommer med fordømmelse. Dette er et grovt overtramp fra ledere å påstå at noen fordømmer noen for å ta opp dette.

Vi er beordret til å dømme i saker og det er kun satan og hans etterfølgere som vrir på Skriften for å slippe unna en klar forkynnelse om dette. De leder som tillater dette og som kaller andre fordømmende fordi de vil så gjerne at menigheten skal fatte ett annet sinn og begynne å bli menneskefisker igjen må omgående ydmyke seg for Herren og omvende seg med ansiktet flatt mot gulvet.

Likeledes de som tror at noen som helst er fritatt fra å omgående ta affære hvis man ser ”uregelmessigheter” til stadighet i menighetens ledelse. Unnfallenhet er en av de største og oftest synder i menigheten i dag og det kommer av hovmod. Det er ikke å være ydmyk å ikke si ifra. Det er hovmodig å tro at man skal slippe unna med unnfallenhet på Dommens Dag.

No comments: