Thursday, May 01, 2014

Den typiske holdning til menigheter for å samarbeide med RKK

De har etter forvirrede uttalelser fra kjente forkjempere for Økumene som;

”Vi har mange søsken i RKK”

fått seg en nok en doktrine om at det er ca 120 millioner Åndsdøpte, tungetalende, gjenfødte katolikker på denne kloden. På grunn av sin egen falske doktrine om Åndsdåp og tungetale har de gått i fella og betegner da alle med ”tunger” som Åndsdøpt. Snart vil det bety at de gjenkjenner hinduer og andre typer avgudsdyrkere også. For som de sier: ”de taler i tunger”

Som vi vet så er det mange slags tunger og selv djevelen tror på Gud. Fakta er at Helvete vil en dag være fult av mennesker som forfekter å tro på Gud.

Dersom det finnes noen Åndsdøpte gjenfødte søsken i den katolske kirke så er de på vei ut. Hvis ikke betviler jeg at det har funnet sted en konvertering. De som konverterer gjør dette ved dåp på Jesus befaling og på tro og bekjennelse. Dette er å regne som utkastelse (selv om det er umulig å melde seg ut av den katolske kirke etter småbarnsdåp), men det bli å regne for ekskludering og du har ikke lenger anledning til å delta i nattverd. Helt greit for den er avskylig slik den som fremstår i den katolske kirke.

En typisk pastor i dag vil ikke benekte at de har hatt ”noen møter” sammen med katolikker, men vil foreløpig benekte og ha et samarbeid selv om de har det helt klart igjennom ”Medlemssamfunn i Norges Kristne Råd”.

De er hyklerske i sin vinkling da de sier at de ”anerkjenner ikke” RKK’s lære og instruerer da katolikkene som kommer til disse møtene (og som vil lede samværet) at det må dreie seg og bønn og om Jesus og ikke noe fra sakramentene, ingen ting om paven, og definitivt ikke noe om at paven er Jesus representant på jord. Videre gjør de da avtaler om og ikke nevne eller utføre noen form for liturgi eller småbarnsdåp.

Legg merke til at de er invitert for å utføre tidebønn.

De erkjenner å være imot det meste av den katolske lære, men inviterer til felles møter. Underkjenner avtaler de har de har gjennom NKR og turen frem med en hyklersk fariseer holdning som du skal lete gjennom hele Skriften for om mulig finne.

Hvordan kan man holde djevelen i hånden og samtidig nekte for å ha et samarbeide. I det hele tatt nekte for at det er djevelen de holder i lanken selv om det står BABYLON med store bokstaver i pannen hennes. Ja for de har selv skrevet det der i og med at de fornekter mesteparten av den katolske lære.

De går altså i tospann med det de selv kaller vantro og har gravd sin egen grav. De bør snarest omvende seg å slutte å dra andre med seg ned i graven.

Tit 1:16:
De sier at de kjenner Gud, men de fornekter ham med sine gjerninger, for de er avskyelige og ulydige og udugelige til noen som helst god gjerning.

No comments: