Wednesday, January 10, 2018

Bønn for Oslo?

Dette ble for sterkt for DagensDebatt ...



Hvert år eller mer arrangeres en økumenisk happening som kalles «Bønn for Oslo». På hjemmesiden https://bonnforoslo.no/ kan vi lese om følgende deltagere: (sjekk selv, innlegget blir bare stoppet (det ble det altså like vel ...) hvis jeg nevner navn vet du … - BTW sjekk selv hvor mange ganger Paulus nevner folk ved navn i 2. Tim.)

Men vi kan vel nevne organisasjoner? For det første så er den Romersk Katolske Institusjon med i dette sammensurium av organisasjoner. Den Romersk Katolske Institusjon er det antikristlige ifølge Reformasjonen og definert av alle reformanter fra Luther til Ravenhill som hora i Åpenbaringer 17:

«En av de sju englene med de sju skålene kom og talte med meg og sa: Kom, jeg skal vise deg dommen over den store horen, hun som sitter over de mange vann.

På hennes panne var skrevet et navn, en hemmelighet: Babylon, den store, mor til horene og avskyelighetene på jorden.»

Så når den International Lutherske Institusjon som da den Norske «Kirke» sokner inn under er med så er også en av døtrene med. De har felles tros-erklæring med den Romersk Katolske Institusjon helt tilbake til 1999. Dessuten så er i dag så nær som alle frikirker med i Norges Kristne Råd sammen med de katolske og lutherske. Der er det «basis husregler» om at vi ikke skal forkynne evangeliet til 1200 millioner katolikker. Og dessuten gjennom den Romersk Katolske Institusjon så er muslimer våre brødre ifølge Katekismens artikkel 841 som lyder:

«Kirkens forhold til muslimene. "Frelsesplanen inneholder også de som anerkjenner Skaperen, først og fremst blant muslimene, disse bekrefter å holde Abrahams tro, og sammen med oss elsker de den ene, barmhjertige Gud, menneskehetens dommer på den siste dagen.»

Dermed skal vi heller ikke, ifølge da dette økumeniske våset, forkynne evangeliet til 1600 millioner muslimer. Dette bekreftes også av paven selv om han også sier at det ikke er frelse utenom i den Romerske Katolske Institusjon. Snakk om sammensurium og falskheter. Så hva er det da disse ber for. For det må jo være om frelse for Oslo bys innbyggere, eller?

Vi kan gå ut på gata og leke Røde Halvmåne aldri så mye, men hvis vi ikke forkynner evangeliet er vi ikke annet enn en haug med hyklere. For hva gagner det vel om vi gir bort en kvikklunsj hvis vedkommende allikevel går fortapt?

Så denne tilstelningen er ikke annet en et sammensurium av god samvittighet og vranglære. Her blir man fortalt at Tidebønn og Kontemplativ bønn er veien å gå i bønnelivet. Dette er ikke annet en katolsk praksis og vranglære. Men så vil jo disse hykler også si at det er gledelig at det er så mange som ferierer gudstjeneste i den katolske kirke.

Det er ikke ende på vranglære og hykleri til disse medvirkende og de som arrangerer. Alt fra underslag til oppfordring til å leve i synd. Har dere ikke lest;

1Pet 3:12: For Herrens øyne er over de rettferdige, og hans ører er vendt til deres bønn. Men Herrens åsyn er over dem som gjør ondt.

Så disse kan samles i bønn så mye de vil, men så lenge de ikke omvender seg vil ikke deres bønner nå lenger enn til taket der de sitter. Hvorfor kan dere ikke avsløre hykleriet? Er det fordet dere også er levende døde?


For å sette bedre ord på det; Jeg foreslo en gang til en av arrangørene etter en såkalt «uke med bønn for Oslo» at vi burde gå ut med noen traktater til nærområdet. Det ble nedstemt … Nå ble det da noen få som ble med på den runden, men hvor villig det var eller om det var for å ikke miste ansikt vites ikke.

No comments: