Friday, December 09, 2016

Løgnere og bedragere




KS fredag 9/12-16
Det er ikke lenger ende på hvor dypt KS er villig til å grave seg ned i dritten! Fredagens utgave er så fult av smuss at det nærmest renner over. La oss ta en liten oppsummering. Men først så må jeg få lov å formidle at jeg er redd det har tippet over for redaksjonen og «støttene» og lederne i Pinsebevegelsen. De trenger masse forbønn.

La oss gå igjennom denne blekka i dag; Det starter med at David Østby takker Anne Gustavsen (AG) for å kalle Jesus en løgner. Ja for når AG skriver at Ildsjøen er billedlig så kaller hun Jesus en løgner og når Østby takker for en artikkel som prøver slår fast dette så gjør han faktisk det. Artikkelen var i forrige KS og var omtalt her i forbindelse med saken som ble bragt i dagen av den halvgale hykleren og økumene freak Terje Hegertun; nemlig om Helvete og utgangen på livet..

Det er verdt å merke seg at andre i samme båsen også kaller Jesus en løgner og jeg tenker da på disse oppe på MF og Høyskolen. Spesielt da Karl Inge Tangen og Øivind Gaarder Andersen. De har den samme oppfatning av at det som omtales som Ildsjøen i Skriften er billedlig. Kristoffersen slår også dette fast idet han nå som han sier; (og som han får ros for) "legger debatten om Helvete død".

Pinsebevegelsens lære er altså nå at alt som omhandler Ildsjøen, altså Helvete er billedlig.
Vi minner om følgende;

Og dyret ble grepet, og sammen med det den falske profet, han som hadde gjort tegn for dyrets øyne, og med disse tegn hadde forført dem som tok dyrets merke og tilbad dets bilde. Disse to ble kastet levende i ildsjøen som brenner med svovel. Åp 19:20
Og djevelen som forførte dem, ble kastet i sjøen med ild og svovel, hvor også dyret og den falske profet var. Og de skal pines dag og natt i all evighet. Åp 20:10
14 Og døden og dødsriket ble kastet i ildsjøen. Dette er den annen død: ildsjøen. 15 Og hvis noen ikke ble funnet innskrevet i livets bok, ble han kastet i ildsjøen. Åp 20:14f
En annen engel, den tredje, fulgte etter dem og sa med høy røst: Dersom noen tilber dyret og dets bilde, og tar merket på sin panne eller sin hånd, 10 da skal han også drikke av Guds vredesvin, som er skjenket ublandet i hans harmes beger. Og han skal pines med ild og svovel for de hellige englers og for Lammets øyne. Åp 14:9f
43 Om din hånd frister deg, da hogg den av! Det er bedre for deg at du går vanfør inn til livet, enn at du har dine to hender og går bort til helvete, til den uslokkelige ild, 44 hvor deres orm aldri dør og ilden ikke slokner. Mark 9:43f
Han har sin kasteskovl i hånden og skal rense sin treskeplass. Hveten vil han samle i låven, men agnene skal han brenne opp med ild som ikke kan slokkes. Matt 3:12
Vi gir oss her, men som vi ser så er Skriften full av beskrivelser om Ild og Svovel i Hvelvete, Ildsjøen.

Hvor disse hyklere har fått med seg at Jesus her bare har gitt et bilde på noen annet som ikke er beskrevet er totalt ufattelig.

Videre så følger man opp med et sitat fra Bill Gates (sist gang var det fra Oprah):




Så setter de da fokus på Advent og melder følgende:



Før da noe svada om følgende:

Åtte tips til kristne på sosiale medier

Hvor man blir oppfordret til å lese mer på :

Les mer på nett

Så kommer da denne bedritne Gule artikkelen. Se bilde innledningsvis. Jeg orker ikke å kommentere en gang. Men er her noen klipp:

– Betyr viktig «riktig», da?
– For de minste, ja. I religionsfaget bør det ellers
være likebehandling. Jeg mener dessuten at man
kan argumentere for at islam er viktigere å undervisere
i dagens verden.

– Er det viktigere å lære om islam i et land med tusen
år gammel kristen kultur?
– Det vil jeg mene. Er det ikke viktigere å lære mer
om andres religioner i en stadig mer globalisert
verden, enn den vi har vokst opp i? Det er viktigere
å lære om det vi ikke kjenner godt.

Denne artikkel blir etterfulgt av:

«Gården som reddet verden» av hyper-hykkler Lars Christian Gjerlaug. Dette omhandler Abilsø Gård og på deres sider kan vi finne følgende (http://www.abildso.org/index.html)

Er det grunn til å gi opp Midtøsten?
Vi på Abildsø gård med venner gir oss ikke så lett. Vår målsetting er ikke å ta parti, men å støtte enkeltidivider/team på begge sider av konflikten som sammen vil kjempe for fred, med fredelige midler.
Situasjonen i Midtøsten virker fastlåst, men vi ønsker allikevel å være med å bidra konkret på en måte som er ønsket av våre vennner i Midtøsten. Den 27. august kl. 19.00 blir det en samling på Abildsø gård hvor du kan få innblikk i noe som kan tenne et lite håp for fremtiden. Samlingen gir deg også en mulighet til å være med videre. Påmelding til af@abildso.org. Begrenset med plasser. Les gjerne vedlagte dokument "invitasjon" for mer detaljert informasjon om samlingen.

Dette kan ikke tolkes annerledes enn at de ikke venter på at Jesus skal gjøre freden i Israel, men at en eller flere sekulære stater skal få til dette. Dette er for øvrig gjengs tro i kristenheten. Likeledes må dette tolkes som at de godkjenner en palestinsk stat.  

Og slik kan man da holde på fredag etter fredag og side etter side, men nå får det bli for denne gang. Vi ber inderlig i Jesus navn for nedleggelsen av denne forferdelige blekka som villeder så mange mennesker. At Terje Hegertun i det hele tatt slapp til med disse to artikler om Helvete og at man har brukt så mye tid på Ulf Ekman og forsøket på å snik-katolisere leserne er en skam for Katolsk Seier.



No comments: