Monday, January 04, 2021

Troende – Corona – vaksine - “Bill Gates 666-patent”


 

La oss først minne om dette:

For han frir deg fra fuglefangerens snare, fra ødeleggende pest. Sal 91:3
På løve og hoggorm skal du trå, du skal tråkke ned unge løver og slanger. Sal 91:13

På engelsk brukes ordet Kobra for huggorm. Vi bor oppe i fjellene og det er ikke mange dager siden vi tok livet av en kobra 5 meter fra inngangsdøren. Det er ikke første gangen …

Det dør mange tusen i året av kobra bitt i Filippinene. Hvor mange som dør i trafikkulykker er langt høyere. Selvfølgelig har det nå dødd flere tusen av covid, men det er usikkert hvor mange som egentlig hør dødd av covid og de som har dødd av noe, men registrert som covid. Utbetaling fra myndighetene til sykehus per covid innlagt er høy …

Mange tusen dør av Malaria og Dengue. Det var for eksempel 15.000 tilfeller i de første ukene av 2020 av Dengue. Malaria er det langt mer. Det er ikke før i 2018 det kom vaksine mot Dengue. Vi har ikke tenkt a ta den.

Så å leve livet uten Jesus Kristus i Filippinene blir slitsomt. Det er ikke et sted å oppdra en 11 år gammel jente. Men jeg husker en gang vi hadde glemt å lukke vinduet og Kristina var bare to år gammel og den natten sov hun mellom meg og kona. Kona og jeg våknet opp med bitt over hel overkroppen, men Kristina hadde ikke et eneste bitt. Har alltid husket å lukke vinduet etter dette. Men Jesus er med over alt. For å bli minnet på det har vi et ganske stor bilde av hele Salme 91 på vegen i stua.

Jeg skriver dette fordi jeg er sjokkert over hvor lite troende stoler på Jesus Kristus og det Han sier i Salme 91 og andre steder. Ikke at jeg skryter på meg noen stor tro. Vi har måtte lære oss å stole på Jesus sakte men sikkert mer og mer i de årene vi har bodd her. Av bare nåde har vi blitt skånet fra ulykker og andre ting. Lever man i Norge så blir saken annerledes. Der er det liksom ingen farer som truer. Men så kom Covid-19.

Først så må jo troende stole på at Jesus holder denne pesten eller hva det nå er unna. Men det ser ikke ut til at man tror på det. I stedet kaster man seg over en vaksine som er totalt livsfarlig. Man gidder ikke en gang å sjekke bakgrunnen rundt dette med vaksiner.

Jeg ber dere innstendig om å IKKE ta denne vaksinen for denne merkelige tingen de kaler Covid-19.

I dag kom jeg over en interessant artikkel av Ivar Fjeld som dere kan sjekke på denne linken:

https://ivarfjeld.com/2021/01/02/bill-gates-and-patent-wo-2020-060606-a1/?fbclid=IwAR2Xd7TojG9MLaYHdjw0MmdqFjxZ1B5biJuHvV5-0FZUEiJ1HpqfC1woTWo

«Gjennom nano-teknologi ser det ut til at Microsoft har inngått en avtale. Denne nye teknologien kan enkelt inkluderes i Pfizer- og Moderna-vaksinene, og mest sannsynlig i resten. Enheten, som er mindre enn øyet kan fange, vil ikke aktiveres før hele verden har blitt vaksinert. Det vil forbli inaktiv til det er politisk mulig å «våkne» verden til en ny fantastisk oppfinnelse. Slutten på kontanter, og mulig bruk av «tilbake penger». En “bona fide” sikker måte å gjennomsikre betalingsmåten på. Du vil rett og slett ikke kunne kjøpe eller selge uten den. Fangsten 22 er en del av patentnummeret: 060606. Bare fjern de tre -0- nuller så får du 666.» (Oversatt fra engelsk via Google oversetter – det forekommer feil. Vennligst les originalen på engelsk.)

Som vi vet så lærere Skriften at kjennetegnet på Merket er at man ikke kan kjøpe og selge uten denne form for ID. Det finnes også andre vaksinebaserte «merke» typer. En er patentert av det amerikanske forsvaret og er som et plaster som man trykker mot huden og man blir dermed vaksinert samt at man får et usynlig elektronisk tegn tatovert. Dette planlegges å distribueres via Amazon. Videre går det frem at merket blir å kjenne igjen i panne eller hånd. Her i Filippinene er det nettopp der man leser av temperaturen ved inngang til alle butikker. Snart blir det vel at man tar og lesere av noe helt annet en temperatur …

En ting er i alle fall sikkert. I disse tider som frafallet er så enormt bør man tenke seg om flere ganger før man tar sine avgjørelser. Ikke bare føll massen. Det fører til katastrofe. Lev under Salme 91 og be om mer tro. Men husk at Salme 91 bare gjelder for de som er lydige mot Ordet.

 

 

 

3 comments:

Øystein Gaulin said...

Svært spekulativ artikkel. Den har tydeligvis ikke rare forankringen i Guds Ord. Tror du virkelig at mennesker blir lurt til å ta dyrets merke på den måten? Å ta dyrets merke vil være et helt bevisst valg et menneske gjør. Valget de får vil bli enten Jesus Kristus eller Antikrist. Jeg har lest mye av det du ellers har skrevet og jeg har vært enig i det meste du har skrevet, men her er du nok fullstendig på bærtur. Hold deg til Guds Ord og ikke til en tilfeldig artikkel du måtte finne på nettet.

Øystein Gaulin said...

Synes det du skriver stemmer dårlig med det som står i åpenbaringen 13:

«Og det fikk makt til å gi dyrets bilde livsånde, så at dyrets bilde til og med kunne tale, og gjøre så at alle de som ikke ville tilbe dyrets bilde, skulle drepes. Det utvirker at det blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og treller, et merke i sin høyre hånd eller på sin panne, og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket: dyrets navn eller tallet for dets navn.»
‭‭Åpenbaringen‬ ‭13:15-17‬ ‭NB‬‬
https://bible.com/bible/102/rev.13.15-17.NB

Kjell Sørsdal said...

Takk for kommentar. Jeg er ikke enig med deg. Jeg forfekter IKKE at noen blir "lurt" til å ta 666. Jeg forfekter heller ikke at noe med Corona, vaksine eller digital ID er 666. Artikkelen jeg linken opp kan du være uenig i. Det er helt greit for meg. MVH Kjell